Leren eten met Sophie de giraf
What's new

Leren eten met Sophie de giraf

Het is altijd een spannende tijd als je kindje overgaat op vaste voeding. Je kunt het dan extra leuk maken met een eigen eetsetje met de opdruk van z’n favoriete girafje. De maaltijdsetjes en bijpassende besteksetjes van Sophie de giraf maken deze eetmomenten dan ook extra bijzonder! Zo kan je kindje vrolijk leren eten met Sophie de giraf. 

De sets zijn gemaakt van 100% siliconen en speciaal ontwikkeld voor kleine kinderhandjes. Hierdoor kan je kindje ze goed vastpakken en is het geen enkel probleem als er een keer iets omvalt.

De eetsetjes van Sophie de giraf; een drinkbeker, kommetje, een handig bordje en een zachte lepel.  —>

Leren eten met Sophie de giraf

De eetsetjes van Sophie de giraf bestaan uit een drinkbeker, kommetje, een handig bordje met opstaande rand en een zachte lepel. Doordat ze van 100% siliconen zijn gemaakt, zijn alle items niet alleen zacht en antislip, maar ook onbreekbaar.

siliconen bordje met opstaand randj

Bovendien is alles vaatwasser- en magnetronbestendig. Alle items zijn als set, maar ook gewoon los verkrijgbaar in twee vrolijke kleurencombinaties.

Zelf eten

Als je eenmaal zelf gaat eten, is het natuurlijk extra stoer als je dat met je eigen bestek kunt doen. De Sophie de giraf bestekset, bestaande uit een lepel, vork en mesje, is speciaal ontworpen voor kleine handjes.

Zo hebben alle items veilige, afgeronde vormen en zorgen de siliconen op het handvat voor een goede grip. De bestekset kan bovendien gewoon in de vaatwasser en is verkrijgbaar in dezelfde vrolijke kleuren als de maaltijdsetjes, zodat je ze mooi samen kunt combineren.

Zonder te lekken 

Drinken wordt helemaal een feestje met de Sophie de giraf antilekbeker. Dankzij de deksel met speciaal veiligheidssysteem lekt hij niet, zelfs als je ‘m ondersteboven houdt.

siliconen bordje met opstaand randj

De beker heeft een ergonomische tuit die de natuurlijke zuigbeweging stimuleert en is daarom ideaal voor de overstap van de fles naar een beker. Bovendien kan hij gewoon in de vaatwasser. Maar het allerleukste is natuurlijk de mini Sophie de giraf die binnenin de beker zit en tijdens het drinken tevoorschijn komt!

 

 

Adviesprijzen
Sophie de giraf siliconen maaltijdset (bord, kom, beker en lepel) €39,99 || Losse items vanaf €11,99 || Sophie de giraf siliconen bestekset €19,99 || Sophie de giraf lekvrije beker met mascotte €14,99

 

Eet smakelijk!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *