contact & samenwerken

Leuk! Je wilt contact opnemen of samenwerken met Aan Tafel Allemaal! Uiteraard staan we open voor interessante samenwerkingen. Het is mijn doel om mijn lezers op de hoogte te kunnen houden van fijne nieuwe adressen op het web, producten die hun leven [in de keuken] makkelijker of samen aan tafel zitten gezelliger maken, of ze te meer te vertellen over lekker nieuw leesvoer.

Voor vrijblijvende informatie over mogelijkheden en prijzen, kun je me altijd mailen!  Voor alle aanvragen geldt dat Aan Tafel Allemaal! niet verplicht is aan een verzoek te voldoen. Natuurlijk werk ik alleen samen met merken, bedrijven en andere blogs, die bij mij als persoon én bij mijn blog passen.

Samenwerken

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een samenwerking;

  • Redactioneel stuk
  • Review
  • Gastartikel [schrijven en plaatsen]
  • Advertorial
  • Sponsored Post
  • Bijwonen en verslag leggen van Persevenementen
  • Winactie

Barter/Review in combinatie met win-actie

Heb je een kick-ass webshop passend bij Aan tafel allemaal!, dan kunnen we een leuke samenwerking aangaan in de vorm van een winactie. Jij ontvangt een artikel -advertorial- over jouw (web)shop op mijn blog, inclusief link (s) en daarnaast wordt een door jou uitgekozen artikel verloot onder mijn bezoekers.

Deze acties worden  uitgebreid gepromoot op sociale media. Dit is ook prima te combineren met een review van het bewuste artikel. Je levert dan wel minimaal 2x het artikel aan. Voor de winnaar(s) en één voor mij om te reviewen!

Afhankelijk van de waarde van het te reviewen product kan er een aanvullende vergoeding gevraagd worden. De artikelen die ik review worden NIET geretourneerd.

Persbericht

Persberichten mogen altijd, zonder aanvraag vooraf worden toegestuurd. Afhankelijk van de inhoud van het persbericht, kan er een redactionele vergoeding gevraagd worden. Hierover zal uiteraard van te voren contact opgenomen worden.

Contact informatie

Aan Tafel Allemaal!
Marjo van der Noord
Dr. Ebelsstraat 15
9648 AD WILDERVANK

info@aantafelallemaal.nl

☎ 06-51539977  [WhatsApp]

Bank- en bedrijfsgegevens

Aan Tafel Allemaal! is onderdeel van Mar-JoYa

KVK 60954507
BTW nr. op aanvraag

NL44 KNAB 0720 9337 65