Over Aan tafel allemaal!

Tussen knus en keuken – met Aan tafel allemaal! willen  we graag de gewone kneuterige gezelligheid terug brengen aan tafel én in de keuken. Samen zijn. Offline. Hapjes en drankjes, uitgebreid tafelen of juist een snelle makkelijke maaltijd. Hop! Bord op tafel en aanschuiven, of juist een heerlijk gedekte tafel met de leukste of mooiste spulletjes. Geen hoogstaande drie gangen maaltijden, maar gewoon wat een gezin ’s avonds eet

Verder willen we jullie op de hoogte houden van de nieuwste kookboeken in de winkels. Inspiratie delen voor aan en op tafel. Stel je een grote stamtafel voor in de open keuken. De één is in de keuken aan het koken, de ander zit aan tafel zijn huiswerk te maken en twee anderen spelen samen een gezelschapsspel. De jongsten vertellen intussen aan elkaar hoe hun dag op school was en de ouders, of wie er dan ook in de keuken staan, luisteren vanuit de keuken glimlachend mee. Ook als je allemaal je eigen ding doet, kun je nog samen zijn. Doordeweeks en/of in het weekend.

Voor de één zal er elke dag tijd zijn om uitgebreid te koken, een ander moet in het weekend werken en heeft juist in de week alle mogelijkheden om veel werk te maken van het eten. Het maakt niet uit, de inspiratie en informatie is voor iedereen op elk tijdstip te vinden én te gebruiken.

Meer over Aan tafel allemaal! —>

Welke fantastische gezelschapsspellen of bordspellen zijn er om samen van te genieten? Hoe kan ik samen met mijn kinderen een maaltijd maken in de keuken? Allemaal informatie die op Aan tafel allemaal! terug te lezen is.

Uiteindelijk kun je ook heel goed Aan tafel allemaal! in een goed restaurant, in de toekomst zullen er ook restaurant reviews op de website te vinden zijn. Heb jij zelf nog tips voor een restaurant die we zeker moeten proberen, dan horen we het graag! Ben je op zoek naar een leuke samenwerking met een gezins- en foodblog, dan verwijs ik je graag naar de samenwerken & contact pagina.

Tussen knus en keuken; inspiratie voor lekker eten én gezelligheid aan tafel, van voorgerecht tot gezellig na tafelen. Thuis of ergens anders. 

veel leesplezier