Gezellig!

Supertof! gezellig aan tafel spelen

Geniet jij er ook zo van? Met je kinderen bij de grote tafel zitten en samen dingen te doen. Je kunt ook prima ieder je ding doen om samen te zijn, maar interactie is onmisbaar. Je kinderen zullen beter onthouden wat je samen met ze deed, dan de tijd die je alleen maar bij ze was. Gezellig aan tafel spelen, gaat nog makkelijker met een beetje hulp van Supertof!, het speelboek tot acht jaar, met activiteiten om simpel samen te spelen. 

Tijd is sowieso het kostbaarste geschenk, je geeft iets weg, wat je nooit meer terug krijgt. Supertof! gezellig aan tafel spelen, werkt met de speelmethode ‘4 ways to play! Oftewel; spelen met beweging, spelen met constructie, spelen met fantasie en spelen met regels.

Heb jij in de vakantie je kids de hele dag in huis? Dít is de gouden tip —> 

Supertof! gezellig aan tafel spelen

Zin in héél veel lol samen? Met dit unieke speel- en ontdekboek voor kinderen tot 8 jaar haal je éxtra plezier in huis! Boordevol makkelijke activiteiten, aansprekende verhaaltjes en zónder dat je er iets voor hoeft te kopen!

 

 

Een bijzonder speelboek, boordevol grappige verhaaltjes, fotokijkkaarten en simpele samenspellen verdeeld over tien herkenbare thema’s. Een origineel kinderboek met kinderspelletjes die je altijd kunt doen.

Zo werkt het Supertof! speelboek

  • Leg het op tafel;
  • Kies één van de tien herkenbare thema’s;
  • Lees het verhaaltje, of ga gelijk aan de slag met wat je ziet op de kijkkaarten;
  • Speel, ontdek en geniet van jullie éigen simpelsamenspel!

Momentje voor jezelf

Wil je wel een momentje voor jezelf aan tafel met koffie of thee en/of een goed boek? Of op zoek naar leuke speel- en ontdekactiviteiten voor de kinderen? Hoor jij regelmatig: “Ik verveel me”, “Wat kan ik doen?”, “Mag ik met een scherm?”.  Abonneer je dan gratis op SimpelSamenSpel TV. Zo hebben ze even schermtijd, maar motiveert het je kinderen tot zélf verder spelen en helpt daarmee juist schermgebruik verminderen.

“Het is onze ambitie om de tofste speel- en ontdekvideo’s voor kinderen te maken en ze zo vaak mogelijk mee te nemen op avontuur in de wereld om hen heen. Daar worden alle kinderen, én wijzelf, helemaal gelukkig van!”

Het gloednieuwe en gratis YouTube-kanaal SimpelSamenSpel TV biedt aansprekende speelvideo’s en -activiteiten voor kinderen van 2 tot 8, en van 5 tot 12 jaar. Stefanie en Ronald nemen je kinderen élke dag mee in de wereld van spelen, ontdekken en bewegen! Ook helpt SimpelSamenSpelTV ze in hun ontwikkeling.

De spellen zijn erop gericht kort, samen, gezellig en waardevol bezig te zijn; actief en passief, buiten en binnen.

aan tafel allemaal!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *